REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Participanții Aristoteles Workshop 2018


     De trei săptămâni, cele cinci echipe Aristoteles străbat Țara Hategului în căutarea subiectului potrivit pentru documentarul lor.
     Subiectele care le-au trezit interesul participanțulor sunt: un apicultor care trăiește în afara timpului pe drumul spre Petroșani, tradițiile păstrate de-a lungul timpului în Valea Lupului, misterul statului dispărut când a fost construit barajul de pe râul Cerna, în 1962, și povestea maturizării unei tinere de 20 de ani care trebuie să se mărite respectând tradiția comunității baptiste.
     Cei 15 paticipanți sunt grupați în echipe de câte trei. Din prima echipă fac parte: Laura Rodriguez (Spania, realizator de film documentar cu experiență în jurnalism), Luca Gennari (Italia, director de imagine) Ioana Pop (România, cameraman și fotograf, este responsabilă de montaj la AW). Antonio Valerio Frascella (Italia, regie), Lamia Sabic (Bosnia Herțegovina, director de imagine) și Gabriela Forfotă (România, montaj) sunt cei trei membrii ai echipei numărul doi. Andrei Răuțu (România, regie), Anai Paz (Chile, director de imagine) și Andrea Ruethel (Germania, montaj) formează a treia echipă. A patra echipă este alcătuită din Vincent Sparreboom (Olanda, regie), Anelise Sălan (România, director de imagine) și Magnuz Lorenz (Germania, montaj), iar a cincea echipă – Sofia Iulia Nelega (România, regie), Jordan Mihailovsky (Bulgaria, director de imagine) și Marie Leeman (Franța, montaj).
     Până când documentarele AW2018 vor fi gata, puteți urmări filmele edițiilor anterioare pe Cinepub.ro.
     Detalii: Aristoteles Workshop
(22.08.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aristoteles workshop, atelier de film documentar, aw 2018, documentare romanesti

Opinii: