REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Octav” – lansare pe DVD


     Marcel Iureş, Serge Ioan Celebidachi, Alessia Tofan, Eric Aradits, Adela Vrînceanu-Celebidachi și alți membri ai echipei de filmare au fost prezenți miercuri seară la lansarea filmului Octav pe DVD, la librăria Cărturești Carusel, din centrul vechi al Capitalei.
     Evenimentul a fost deschis de actrița principală a filmului, Alessia Tofan, care a rememorat momentele plăcute de pe platourile de filmare, exprimându-și încă o dată dragostea pentru această profesie, actoria.
Au vorbit apoi Eric Aradits și Marcel Iureș, care s-a declarat plăcut surprins de evoluția filmului, declarându-și bucuria de a descoperi că Octav are un destin frumos, făcând referire la faptul că acest DVD a fost lansat la cererea publicului.
     Regizorul Serge Ioan Celebidachi a încheiat seria discursurilor, mulțumind cu recunoștință publicului român, care face posibil ca povestea Octav să continue, cât și celor prezenți la evenimentul găzduit de librăria Cărturești Carusel, din centrul vechi al Bucureștiului.
     Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferită de Marcel Iureș, Serge Ioan Celebidachi, Alessia Tofan și Eric Aradits celor prezenți.
     DVD-ul va putea fi cumpărat de pe website-ul oficial al filmului www.filmuloctav.ro și din rețeaua Cărturești, la prețul de 49.9 lei.
     Discul conține imagini inedite (de exemplu, povestea pe larg a modului în care s-a lucrat pentru acest film), care vor fi publicate în exclusivitate doar pe DVD, cât și o broșura tipărită cu informații și fotografii detaliate despre această producție.
     O surpriză plăcută pentru public va fi faptul că 1 din 100 de DVD-uri Octav, puse la vânzare, este semnat de actorul Marcel Iureș.
     Detalii: FB Octav
(18.05.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: lansare dvd, marcel iures, octav film, serge ioan celebidachi

Opinii: