REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„mother!” deschide Dracula Film Festival 2017


     Cel mai recent film al regizorului Darren Aronofsky, mother!, a cărui premieră a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2017, va deschide Dracula Film Festival. Cea de-a cincea ediție a festivalului dedicat filmelor horror și fantasy, Dracula Film Festival, va avea loc în perioada 18 – 22 octombrie, la Brașov.
     În rolurile principale joacă doi actori câștigători ai premiului Oscar: Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook) și Javier Bardem (No Country For Old Men). Regia și scenariul sunt semnate de Darren Aronofsky, (nominalizat la Premiul Oscar pentru Black Swan), iar distribuția este completată de Ed Harris și Michelle Pfeiffer.
     Filmul, despre care autorul a declarat că este născut din supa primordială a furiei și neputinței, spune povestea unui cuplu a cărui relație e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu.
     mother!, distribuit în România de Ro Image, va avea premiera pe marile ecrane pe 20 octombrie.
     Timp de cinci zile, pasionații de filme horror și fantasy, vor putea să vadă în cadrul Dracula Film Festival cele mai noi și apreciate filme de gen, atât în cadrul competițiilor de lungmetraj, scurtmetraj internațional și românesc, cât și în secțiunile paralele. Începând cu ediția 2016, Dracula Film Festival a adăugat în program o nouă secțiune, Dracula Digital, dedicată amatorilor care realizează filme cu telefonul mobil.
(22.09.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: darren aronofsky, dracula film festival, festival de film horror brasov, mother film

Opinii: