REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Mistaken for Strangers”, la avanpremiera Dokstation 2016


     Miercuri, 24 august, ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera DokStation, cu proiecția documentarului Mistaken for Strangers (2013, regia Tom Berninger), precedată de un concert live de cover-uri The National, susținut de muzicienii Doru Trăscău și Andi Dumitrescu.
     Regizat de Tom Berninger, fratele mai mic al liderului formației The National, Matt Berninger, Mistaken for Strangers este un film care pleacă de la intenția de a documenta un turneu și ajunge să facă cu onestitate, umor și duioșie, portretele celor doi frați, cu bune și cu rele. Înaintea proiecției, muzicianul Doru Trăscău (The Mono Jacks, AB4) va susține, alături de invitații săi, un concert de cover-uri The National și alte surprize sonore pregătite special pentru acest eveniment.
     Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. DESCHIS Gastrobar este situat în strada Splaiul Unirii, nr.160.
     Prima ediție DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale din București, va avea loc între 23 și 25 septembrie. DokStation se adresează atât publicului pasionat de film și muzică, cât și comunităților cartierelor bucureștene, și este finanțat în cadrul Programului cultural București – Orașul in-vizibil.
     Detalii: Dokstation.ro // Facebook
(12.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andi dumitrescu, dokstation 2016, doru trascau, festival de film documentar muzical, mistaken for strangers film

Opinii: