REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMasterclass ADFR cu Bogdan Mirică


     ADFR (Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc) anunță primul atelier din seria „Student’s Hub”: Masterclass #1 cu Bogdan Mirică.
     Evenimentul va avea loc vineri, 5 mai 2017, începând cu ora 18:30, la Centrul Cinetic, unde Bogdan Mirică va vorbi pentru două ore cu participanții pe tema Serialul TV vs Filmul: de la scenariu, la produs final. Masterclass-ul va fi urmat de o serie de întrebări și răspunsuri.
     Cei care vor să participe vineri la eveniment sunt rugați să se înscrie printr-un e-mail la office@romfilmdevelopment.org până joi 4 mai.
     După modelul occidental al unor țări europene precum Anglia sau Franța, ADFR își propune să organizeze cu o frecvență lunară masterclass-uri pentru studenți, cu speaker-i locali și internaționali, profesioniști din domeniul cinematografic.
     Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc este o organizație non-guvernamentală care aduce laolaltă informații utile despre întreaga industrie de film românesc, cu scopul de a crea conexiuni între partenerii din țară și cei de peste hotare. Prin proiectele demarate, ADFR investește în noile generații de cineaști și în cultura filmului autohton, ajutând astfel la dezvoltarea industriei cinematografice locale.
     Printre proiectelor lor, se numără și concursul de scenarii The Script Contest, aflat anul acesta la a doua ediție și care urmează să aibă loc în octombrie 2017.
     Detalii: www.romfilmdevelopment.org


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adfr, asociatia de dezvoltare a filmului romanesc, bogdan mirica, masterclass, student's hub

Opinii: