REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMaria Dinulescu - Cea mai bună actriţă, LA Indie Film Festival


     
     Maria Dinulescu a câştigat Premiul “Cea mai bună actriţă” la Festivalul LA Indie Film (13-23 martie 2014), pentru rolul din scurtmetrajul Stepping Out, regizat de Natalya Padilla din Ucraina şi realizat în SUA.
Filmul a primit şi Premiul “Cel mai bun regizor de film”. Natalya are un master în regie de film la New York Film Academy şi unul la UCLA.
Producătorii au anunţat că vor merge cu acest film şi la Festivalul de la Cannes, Secţiunea “Short Film Corner”.
Stepping Out este călătoria emoţională a unei tinere, forţată de împrejurări să petreacă o zi în pielea unei bătrâne, experienţă care o ajută să înţeleagă că are deja ceea ce şi-a dorit.

Maria Dinulescu mai are premii de interpretare la festivalurile de la Buenos Aires şi Thessaloniki pentru rolul din Pescuit sportiv.
Actriţa a declarat după premiere: “Mă bucur că toate eforturile făcute în ultimii doi ani încep să dea rezultate! Acum termin filmările pentru un nou scurt metraj şi mă pregătesc să încep un altul! Sunt paşi mici, dar merg în direcţia pe care mi-am dorit-o!”
Detalii: www.icr.ro
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cea mai buna actrita, la indei film festival, maria dinulescu, pescuit sportiv

Opinii: