REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMarele Picnic ShortsUP, la Domeniul Mogoșoaia în iulie 2019


     Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Ca urmare, se mută vara asta într-un loc care s-o încapă - Domeniul Mogoșoaia, pentru 3 zile intense și incitante: 26, 27 și 28 iulie.
     Ce se întâmplă anul acesta la ShortsUP? Film scurt, artă, muzică, natură, gastronomie, experiențe pentru familie, multă energie și sport - totul la altă scară, acum că scurtmetrajele au cucerit noi teritorii. Filmele, care aduc povești actuale din toate colțurile lumii, se reunesc de această dată pe cel mai mare ecran văzut la Marele Picnic. Trei seri de cinema sub cerul liber, trei colecții de scurtmetraje (ca de obicei, vei putea vota filmul preferat) și pe care acum le vei putea vedea de pe pătură, din hamacul preferat sau chiar de pe malul apei.
     E timpul și locul perfect să te aventurezi în căutarea experiențelor, pentru că Marele Picnic ShortsUP îți creează cel mai bun context. Iată, într-o selecție aleatorie, câteva dintre aventurile posibile: caiace, workshop de orientare în pădure, tur ghidat în Palatul Mogoșoaia și împrejurimile domeniului Mogoșoaia, slackline, audio-instalație imersivă în pădure, Hoola Hoops, ateliere pentru familii, colț de citit, Giant Twister și multe altele. Ai natură cât cuprinde, iar la căderea serii aventura interioară pornește cu filme scurte și intense care îți răspund sau te întreabă cele mai indiscrete lucruri despre tine însuți. Anul acesta, Biodeck, partener de sustenabilitate, ne ajută să păstrăm natura așa cum este și să fim oaspeți responsabili ai locului, reducând consumul de plastic.
     Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile începând de azi pe Eventbook.ro și în librăriile Humanitas. În perioada Early-Bird, biletul de 1 zi costă 30 de lei, abonamentul de 2 zile costă 50 de lei, iar abonamentul pentru 3 zile costă 70 de lei. În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului și proiecția filmelor în aer liber, Marele Picnic se va reprograma în luna august.
Marele Picnic 6 se întâmplă cu sprijinul Kaufland România, OTP Bank România, Groupama Asigurări, OMV și SILVA. Mai multe detalii în curând.
     Detalii: Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP
(22.05.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: domeniul mogosoaia, marele picnic shorts up 2019, proiectie in aer liber, scurtmetraje

Opinii: