REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Marele Picnic Cinematografic începe azi


     De vineri până duminică (26-28 iulie), trei zile și trei nopți de soft adventures  te așteaptă la SHORTSUP - Marele Picnic Cinematografic.
     Domeniul Mogoșoaia devine o vacanță cu hamace și filme, frisbee și standup paddle-ing, cea mai lungă masă de picnic și cel mai mare ecran outdoor văzut la ShortsUP. Ateliere și yoga, public readings, coktailuri și bunătăți din Transilvania, slime și slackline și multe altele.
     Activitățile sunt împărțite în 6 categorii - În familie, Sport în joacă, Mica Scenă, La masă, Muzică (poate și dans) și, evident, Cinema. Vineri, programul Marele Picnic se întinde între 18.00 și 23.30, iar sâmbătă și duminică de la ora 12.00 la 00.00. Câteva dintre activități sunt: ateliere de orientare cu busolă, atelier de supraviețuire în natură și de alpinism cu Cercetașii României; ateliere de lectură pentru copii împreună cu Humanitas Junior; atelier de Parkour pentru copii; tururi de birdwatching alături de Societatea Ornitologică Română; Water sports – Stand Up Paddle pe Lacul Mogoșoaia – SUP Academy; poți încerca să învârți cercul de frisbee, profesionist, de la Bucharest Ultimate, și te poți împrieteni cu scriitorii momentului la Mica Scenă  - colțul de public reading. Și, nu în ultimul rând, muzică și vibe de picnic urban & soft adventures de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine și, desigur, filme scurte.
     Accesul la Marele Picnic se face pe aleea principală spre Palatul Mogoșoaia – Centrul Cultural Palatele Brâncovenești. Copiii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment, și pot viziona filmele doar cu acordul părinților. 
     ShortsUP pune la dispoziție transport în comun pe toată durata festivalului, astfel că din oră în oră, de la stația de Metrou Străulești va pleca o mașină spre Domeniul Mogoșoaia și retur (ultima ora 01.00 pleacă ultima mașină de la Domeniul Mogoșoaia).
     Detalii: Program // SHORTSUP - Marele Picnic Cinematografic
(26.07.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: domeniul mogosoaia, marele picnic short up 2019, shorts up

Opinii: