REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Lumea e a mea”, peste 22.000 de spectatori în România


     Filmul independent Lumea e a mea, debutul în lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tănase, realizat cu un buget de până în 200.000 de euro, a atins un număr de 22.052 de spectatori în toată țara.
     După o serie de proiecții și spectacole de gală în mai multe orașe din România, filmul va rula din nou în București, duminică, 6 decembrie, la Cinema Elvire Popesco din București, de la ora 17.45. La proiecție vor participa producătorul Radu Stancu, regizorul Nicolae Constantin Tănase, scenarista Raluca Mănescu și actrițele Ana Maria Guran, Oana Rusu și Ana Vatamanu.
     Campania de promovare a filmului Lumea e a mea a fost realizată de Transilvania Film în colaborare cu agențiile Trybe, Hit Yourself Consulting și Thinkdigital România, având ca obiectiv principal creșterea notorietății filmului și atragerea publicului în cinematografe.
     Agenția de creație Trybe a dezvoltat și implementat campania social media #cumafostprimadata, în cadrul căreia peste 30 de vedete și persoane publice din mass-media și blogosferă au povestit despre prima experiență sexuală. Printre acesteau s-au numărat Andreea Bălan, Inna, Dorian Popa, Giulia, Vlad Craioveanu, Dani Oțil, Andreea Vasile, Andi Vasluianu, Doc, Deliric ș.a.
     Prin intermediul Hit Yourself Consulting campania de promovare a filmului Lumea e a mea a beneficiat și de sprijinul unora dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România: Tequilla, Zmenta și băieții de la 10 lucruri, adică Andrei Lăcătuș (aka Shurubel), Vali Dobrogeanu și Ionuț Bodonea.
     De asemenea, debutul în lungmetraj al lui Nicolae Tănase a fost promovat intens atât pe You Tube, cât și pe celebrul site destinat adolescenților, tpu.ro, cu ajutorul Thinkdigital România.
     Detalii: Facebook


Galerie Foto

Cuvinte cheie: elvira popescu, lumea e a mea film, nae constantin tănase, raluca mănescu

Opinii: