REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Lumea e a mea” la Festivalul de Film East End din Londra


     Publicul londonez interesat de film românesc este așteptat nu doar la ampla retrospectivă „Revoluție în realism”, ci și la Festivalul de Film East End, cel de-al doilea festival de film ca mărime din Londra.
     Cu sprijinul ICR Londra, un partener constant al Festivalului, va fi prezentat, în premieră britanică, filmul Lumea e a mea (regia Nicolae Constantin Tănase). Regizorul se va afla pe 1 iulie în sala de proiecție a cunoscutului centru cultural din estul Londrei, Rich Mix.
     Festivalul de Film East End (EEFF) a fost inaugurat în anul 2000 și este unul dintre cele mai mari festivaluri de film din Marea Britanie. Acesta se desfășoară în mai multe locuri din estul Londrei, prezintă un program bogat și divers de premiere britanice și internaționale și atrage un public anual de peste 30.000 de spectatori. În 2016, EEFF are loc între 23 iunie și 3 iulie.
     Detalii: Icr.ro
(30.06.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalu de film east end londra, lumea e a mea film, nicolae constantin tanase, revolutie in realism, the world is mine film

Opinii: