REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Lumea e a mea” la „Cinemateca românească” de la ICR Londra


     Lumea e a mea (regia Nicolae Constantin Tănase) va fi proiectat la „Cinemateca românească”, program coordonat de Institutul Cultural Român din Londra, pe 26 aprilie 2017.
     Filmul, având-o în rolul principal pe foarte tânăra Ana-Maria Guran, a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de la Karlovy Vary 2015, unde a obținut o mențiune specială, și a circulat la numeroase festivaluri, fiind premiat pentru debut la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și la Premiile Gopo.
     „Cinemateca românească” este unul dintre programele permanente ale ICR Londra, menit să pună în valoare filme românești din toate timpurile, multe niciodată prezentate în Marea Britanie. Proiecțiile, cu frecvență lunară, sunt realizate în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din Bucureşti.
     Detalii: www.icr-london.co.uk 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ana maria guran, cinemateca romaneasca londra, institutul cultural roman londra, lumea e a mea film, nicolae constantin tanase

Opinii: