REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLibra Film Productions


     Înființată în 1994, din dorința unor tineri cineaști de a produce filme și evenimente, Libra Film este o casă de producție pe care Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu au dezvoltat și alte proiecte. În afară de cele peste 30 de filme produse, românești sau co-producții, echipa Libra Film este baza Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc, apărută în 2001, care organizează Festivalul Internațional de Film Transilvania, Gala Premiilor Gopo, Caravana TIFF, Noaptea albă a filmului românesc și EducaTIFF. Festivalul de la Cluj Napoca și Gala Premiilor Gopo sunt unele dintre cele mai așteptate evenimente de către breasla cineaștilor. Activitatea de producție e completată de distribuția de film, realizată de Transilvania Film.
     Cunoscuți pentru activitatea regizorală, Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu sunt producători experimentați, cu numeroase premii pentru proiectele lor cinematografice, iar echipa pe care au construit-o lucrează mereu cu profesionalism pentru o idee nouă. În momentul vizitei noastre, se lucra intens la Gala Gopo 2017, se continua pregătirea pentru TIFF 2017, iar două filme erau în preproducție: Moromeții 2, regizat de Stere Gulea, și Apropierea, regizat de Tudor Giurgiu. 
Imagine: Valeriu Ciubotaru
(27.03.2017)


Galerie Foto


Galerie Video:

Cuvinte cheie: libra film, libra film productions, oana giurgiu, romanian film promotion, transilvania film, tudor giurgiu

Opinii: