REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLaura Cosoi este Harley Quinn în animația ,,LEGO® Batman: Filmul”


     Laura Cosoi (Cel ales) a acceptat o nouă provocare profesională şi a decis să debuteze în dublajul de film, odată cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea în limba română a animaţiei LEGO® Batman: Filmul, care va intra pe marile ecrane din 10 februarie.
     Voioasă, răutăcioasă şi puţin răuvoitoare, Harley Quinn este deopotrivă mâna dreaptă şi cea mai mare fană a lui Joker. Ca Harley Quinn, Laura Cosoi se alătură distribuţiei formate din: Tudor Chirilă (Joker), Loredana (Barbarei Gordon) şi Adrian Despot (Dick Grayson aka Robin) în versiunea în limba română a aventurii LEGO® Batman: Filmul.
     ,,M-am întors la copilărie, la momentul acela în care nu conta nimic din tot ce e în jur şi te joci pur şi simplu. Mi-ar fi plăcut să am mult mai multe replici, însă cu siguranţă voi avea ocazia în partea a doua a filmului. E foarte greu în actorie să nu ai replici şi totuşi să fii prezent. Dacă stau să mă gândesc la asemănările dintre noi două: ne place să ne jucăm, suntem vesele şi cam atât,” a declarat Laura Cosoi.
 
(09.02.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: animatie dublata, laura cosoi, lego batman filmul, tudor chirila

Opinii: