REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLansare Blu-ray „Aurora”, la Cărturești Verona din București


     După lansarea din 01 iunie de la TIFF Cluj, Aurora, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu, va fi lansat în ediție de colecție carte și Blu-ray și la București.
     Evenimentul va avea loc pe 8 iunie, de la ora 20:00, în Grădina Cărturești Verona, în prezența regizorului.
     Tipărită într-un tiraj limitat de numai 300 de exemplare unice înseriate, ediția de colecție cuprinde filmul în format Blu-ray (cu subtitluri în engleză și franceză), însoțit de un interviu realizat de Mihnea Măruță, cu versiunea în limba engleză, precum și de o selecție de 48 de fotografii, făcute de Sorin Nainer pe set-ul de la filmările pentru Aurora
     Blu-ray-ul include o secvență inedită, care nu a fost inclusă în montajul inițial.
     Ca toate edițiile de colecție ale regizorului Cristi Puiu, și aceasta va fi una deosebită, fiecare exemplar va conține 8 fotograme unice și originale din pelicula filmului de 35 mm. 
     Aurora este unul dintre cele mai importante și ambițioase proiecte ale lui Cristi Puiu. Pelicula a avut premiera mondială în 2010 la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, secțiunea Un Certain Regard, iar în România în februarie 2011.
(06.06.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aurora film, carturesti verona, cristi puiu, lansare blu-ray

Opinii: