REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Jane Seymour este şefa Giuliei Nahmany în „Love by Design”


Bine-cunoscuta actriţă din serialul Dr. Queen este şefa lui Danielle Luca (Giulia Nahmany) în Love by Design.

Jane Seymour este în film Vivien Thompson, redactorul-şef al celebrei reviste de modă „Beguile” din New York. „Este o comedie romantică minunată şi simpatică, pe care am filmat-o în România, unde am descoperit o echipă extraordinară, care m-a impresionat mult”, declara actriţa într-un interviu acordat la Newport Beach Film Festival, unde a fost proiectat în premieră Love by Design. Cât despre Vivien, personajul său din film, Jane a adăugat: „Joc rolul redactorului-şef al uneia dintre cele mai mari reviste de modă; o femeie extrem de exigentă, pretenţioasă şi egoistă, din cauza căreia Danielle este nevoită să se reîntoarcă acasă şi să locuiască împreună cu familia ei.” Actriţa mărturiseşte că a filmat câteva zile şi a fost impresionată de profesionalismul echipei. Se întoarce în România pentru alte două proiecte.  

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951 în Hayes, Middlesex (Anglia), fiica cea mare a lui John Frankenberg şi a olandezei Mieke van Trigt. Actriţa a câştigat de două ori Globul de Aur şi un Premiu Emmy. A fost numită Officer of the British Empire (OBE), titlu acordat de către Regina Elisabeta a II-a, în cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham, în anul 2000. În bogata ei filmografie sunt Love and Let Die din seria James Bond, clasicul Somewhere in Time sau comedia Wedding Crashers. A jucat în mai multe seriale de televiziune. Pentru rolul Maria Callas din Onassis: The Richest Man in the World  a primit un Emmy, iar pentru East of Eden şi Dr. Quinn are câte un Glob de Aur. 
Rolul din Love&Design i se potriveşte, Jane Seymour având succes ca pictoriţă şi designer, dar şi ca producător de documentare. 
Filmul este regizat de Michael Damian, iar în distribuţie sunt Giulia Nahmany, Jane Seymour, David Oakes, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan şi Manuela Ciucur. 
Filmul Love by Design / Dragoste & Design este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.
Detalii: www.lovebydesign.com

 
 

 
 
 

 


Cuvinte cheie: filme romanesti, forum film romania, giulia nahmany, jane seymour, love by design, michael damian, premiere romanesti

Opinii: