REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmIon Besoiu, premiul de interpretare pentru rolul din „București NonStop”


     Ion Besoiu a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul colonelului din filmul București NonStop (regia Dan Chișu), la ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Love Is Folly (Varna, Bulgaria).

     Ajuns la ediția cu numărul 24, Festivalul de Film Love is Folly, care s-a desfășurat între 26 august și 4 septembrie în Varna, Bulgaria, reunește în fiecare an producțiile cinematografice naționale și internaționale, peste de 90 de lungmetraje și filme de scurtmetraj din toată lumea.
     București NonStop a participat și la alte festivaluri naționale și internaționale de film, precum Making Waves, Festivalul Internațional de Film de la Mons (Belgia) sau Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).
     Detalii: facebook // www.fccvarna.bg
 
(05.09.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bucuresti nonstop film, cel mai bun actor in rol principal, dan chisu, festival international de film love is folly varna, ion besoiu

Opinii: