REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



”Între Chin și Amin”, regizat de Toma Enache, premiat în Statele Unite ale Americii


     Filmul Între Chin și Amin, regizat de Toma Enache și produs de La Steaua Film Studios, a fost premiat la The Accolade Global Competition din SUA cu Premiul de Excelență pentru cea mai bună regie și o distincție specială de excelență pentru întregul film. În rolurile principale sunt Vali V. Popescu, Constantin Cotimanis, Ana Pârvu, Kira Hagi.
     Filmul Între chin și amin, care aduce în atenția publicului ororile din temnițele comuniste, din timpul Experimentului Pitești, poate fi vizionat, de la începutul lunii iunie, și pe Netflix, intrând rapid în rândul celor mai populare filme ale rețelei de streaming din România.
     „Sunt foarte fericit că filmul a câștigat două premii importante la acest festival din Statele Unite. Este onorant să fim pe aceeași  listă cu câștigători ai mai multor premii Emmy. La fel de onorant este faptul că, la doar câteva zile de la lansarea filmului nostru pe Netflix România, Între Chin și Amin este deja una dintre cele mai populare producții de pe platformă. Le mulțumesc tuturor celor care au vizionat filmul și au trimis mesaje emoționante pe pagina noastră de Facebook. Energia lor mă motivează și mă inspiră.”, a declarat Toma Enache.
     Filmul a obținut până acum 25 de premii și 7 nominalizări.
Detalii: facebook
 
(7.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: intre chin si amin film, la steaua film studios, toma enache

Opinii: