REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrierile la The Script Contest #3 s-au încheiat


     The Script Contest este organizat de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc și caută să sprijine dezvoltarea cinematografiei române și a scenariilor care merită să ajungă pe marele ecran al festivalurilor de film din lume. TSC oferă ca premiu producția scenariului câștigător.
     TSC și-a închis porțile pentru ediția #3, vineri, 11 ianuarie, în competiție fiind înscrise nu mai puțin de 58 de scenarii. Următoarea etapă este reprezentată de citirea scenariilor de către comisia de preselecție alcătuită din Laura Mușat (producător/fondator ADFR/project manager TSC) și Alexandra Safriuc (scenarist/project manager SH Masterclasses/Director Artistic ShortsUp). În data de 21 ianuarie, semifinaliștii ediției #3 vor fi anunțați pagina de Facebook The Script Contest.
     Ulterior, cei 9 semifinaliști vor participa la întâlniri cu membrii juriului, în cadrul cărora vor primi feedback pe proiectul lor. Anul acesta, juriul este alcătuit din: Andreea Borțun, Anamaria Antoci și Dorian Boguță.
     Pe 21.01.2019 vor fi anunțați cei 9 finaliști pe pagina de Facebook The Script Contest, iar pe 01.03.2019, va fi stabilit câștigătorul final al concursului.
     Premiul constă în suma de 500EUR și producția scenariului într-un film de scurtmetraj. Premiul în bani va fi oferit doar acelor scenariști care nu vor să își asume și rolul de regizor.
     Detalii: FB The Script Contest // The Script Contest
(15.01.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alexandra safriuc, asociatia pentru promovarea filmului romanesc, concurs scenarii scurtmetraj, laura musat, the script contest 2019

Opinii: