REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrieri la Tomorrow Unlocked Film Festival 2020


     Tomorrow Unlocked Film Festival (TUFF) caută cineaști care să realizeze scurtmetraje convingătoare despre felul în care tehnologia modelează lumea. Cum ne inspiră și ne ajută să schimbăm vieți, să ne creăm un viitor mai bun, să ne imaginăm dincolo și să ne apărăm dacă acest viitor este amenințat.
     Aveți o minte creativă care poate spune povești interesante și care merită o audiență largă de inovatori, artiști, ingineri, gânditori, oameni de știință, hackeri și antreprenori? TUFF are nevoie de scurtmetraje cu povești  puternice de maxim 15 minute. Faceți-o puternică, umană și emotivă, în timp ce setați tehnologia și oportunitățile sale vs. provocări pentru oamenii reali și umanitatea din centrul acesteia. Subiecte importante pentru TUFF sunt confidențialitatea, viitorul sau comunitățile, dar nu ezitați să alegeți un alt subiect care vă este aproape de inimă, atât timp cât îndeplinește criteriile stabilite.
     Un juriu format din regizori de film recunoscuți va selecta un câștigător al marelui premiu în valoare de 10.000 $, alți trei care vor câștiga 3000 $ fiecare și șase finaliști care vor primi 1000 $ fiecare. Asta face în total 10 filme care vor fi proiectate public la Barcelona la Festivalul de Film Tomorrow Unlocked, duminică 5 aprilie, într-un cinema și o selecție, de asemenea, la Security Analyst Summit, ambele ajungând la o audiență largă internațională.      În plus, vom investi în promovarea celor mai bune scurtmetraje prin intermediul revistei online Tomorrow Unlocked și a canalelor sale SM și în construirea unui public global pentru acestea.
     Termenul limită de înscriere este 20 februarie 2020, 23:59 GMT. Nu există taxă de înscriere.
     The  Tomorrow Unlocked Film Festival (TUFF) va fi strâns integrat în Security Analyst Summit 2020 (SAS20), care va avea loc între 6 și 9 aprilie la Barcelona. SAS este un eveniment anual care atrage cercetători anti-malware de mare calibru, agenții de aplicare a legii la nivel mondial și CERT-uri și directori din servicii financiare, tehnologie, asistență medicală, mediul academic și agenții guvernamentale. La evenimentele anterioare li s-au alăturat membri ai unor companii mondiale de renume precum Samsung, Adobe, Microsoft, BlackBerry, CISCO, Boeing, Interpol, Banca Mondială, Team Cymru, The ShadowServer Foundation, ICSA Labs și Fidelis Cybersecurity Solutions.
(05.12.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: inscrieri scurtmetraje, security analyst summit 2020, tomorrow unlocked film festival 2020

Opinii: