REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la MIDPOINT Intensive-Bucharest


     Programul de dezvoltare pentru scenarii MIDPOINT Intensive-Bucharest (cunoscut anterior ca miniMIDPOINT) lansează cea de-a 8-a ediție de dezvoltare profesională a scenariului fiind organizată în colaborare de MIDPOINT – o platformă de training și networking pentru dezvoltarea filmelor și a serialelor - și CineMAiubit ISFF.
     Patru proiecte de scurtmetraj (4 echipe) vor fi selectate și îndrumate de Csaba Bollok, în cadrul unui atelier de 3 zile dedicat dezvoltării creative.
     Cadrul de explorare pentru ediția din acest an este: „Vulnerabilitatea”.
     Termenul prelungit pentru înscrieri este 26 noiembrie 2019.
     Pentru înscriere, candidații trebuie să trimită următoarele materiale (în limba engleză): o scurtă prezentare a proiectului (titlu, gen, lungime, logline, sinopsis), treatment sau scenariul de scurtmetraj (în format PDF), o scurtă scrisoare de motivație a scenaristului despre participarea la acest program, CV-ul fiecărui membru al echipei, o fotografie a fiecărui membru din echipă și (opțional, dar preferabil) moodboards și materiale vizuale.
     Toate materialele trebuie trimise la adresa midpointintensivebucarest@gmail.com până pe 26 noiembrie 2019, la miezul nopții, ora României.
     Cine poate aplica?
  • Echipe de scenarist + regizor + producător (opțional);
  • Studenții de film și proaspăt absolvenții sunt încurajați să aplice;
  • Apelul se adresează în primul rând tuturor rezidenților din România. Selecția ar putea acorda prioritate echipelor, inclusiv studenților sau absolvenților de la UNATC. Echipele internaționale sunt, de asemenea, încurajate atât timp cât cel puțin un membru al echipei este student sau Alumnus /Alumna al UNATC. CineMAiubit poate acoperi parțial costurile de cazare pe durata atelierului, pentru toți cei care nu au reședința în București.
     Anul acesta, programul va avea loc în timpul CineMAiubit, care se desfășoară între 5 și 8 decembrie 2019. Datele pot suferi modificări minore până la sfârșitul procesului de selecție.
     Detalii: Midpoint Intensive Bucharest
(19.11.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: atelier dezvoltare scenariu, cinemaiubit 2019, csaba bollok, dezvoltare scurtmetraj, midpoint intensive bucharest 2019

Opinii: