REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrieri la cea de-a 4-a ediție Project Worksheep


     Cu sprijinul HBO România, Anim’est reia Project Worksheep, concursul de proiecte de scurtmetraj de animație ajuns la a patra ediție.

     Tinerii animatori sunt încurajați să își prezinte proiectele în fața unor profesioniști în domeniu, cel mai bun proiect fiind recompensat cu un premiu de 1.000$ oferit de HBO România și urmând să beneficieze de coaching în dezvoltarea ulterioară. Juriul din acest an este format din: Anthony Farquhar-Smith, regizor și animator, Martin Vandas, producător la compania MAUR Film Ltd, Jean-Christophe Soulageon, directorul companiei de producție Les Films Sauvages, Dan Panaitescu, animator la DSG, și Vlad Ilicevici, directorul executiv Anim’est.
     Prezentarea va fi precedată de un workshop în cadrul căruia proiectele selecţionate vor primi îndrumare din partea lui Joe King, profesor la Royal College of Art, din Londra, și Udo Prinsen, animator.
     Termenul limită de înscriere este 4 octombrie, iar mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Anim’est.
     Cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est va avea loc în perioada 7-16 octombrie 2016 la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, DESCHIS Gastrobar, Club Fabrica și Club Control.
     Detalii: Animest.ro
 
(29.09.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: animest 2016, atelier de animatie, festival de film de animatie, project worksheep 2016

Opinii: