REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎnscrieri la atelierul de film documentar pentru liceenii din Caracal


     Asociația VIRA anunţă lansarea celei de-a șaptea ediții a atelierului „Primul meu film documentar” [PMFD#7], adresat elevilor din Caracal, care urmează să aibă loc în luna mai 2016.
     Tinerii cu vârste între 14 și 19 ani se pot înscrie până la data de 30 aprilie prin completarea formularului de înregistrare disponibil online. Atelierul are 12 locuri.
     Atelierul „Primul meu film documentar” constă într-o serie de cursuri practice destinate formării de abilităţi în domeniul cercetării de teren, documentării sociale, precum și în domeniul vizualului (tehnici și metode de filmat, editat și fotografiat). Pe parcursul lunii mai, cei 12 participanți vor realiza în echipe filme documentare orientate spre subiecte din propria comunitate.
     Ediția a 7-a a atelierului PMFD din Caracal este posibilă cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și al partenerilor locali: Centrul Cultural Municipal Caracal, Asociația Ba Da, Fundația PACT, Grupul de Inițiativă Locală Caracal, Liceul Tehnologic Constantin Filipescu și Colegiul Tehnic Matei Basarab.
     Detalii: Asociația Vira // ViraFilms


Galerie Foto

Cuvinte cheie: asociația vira, atelier de film documentar liceeni, educație cinematografică liceeni, înscrieri liceeni caracal

Opinii: