REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmInnerSound așteaptă înscrieri pentru competiția foto-video Touch


     Artiștii vizuali  se pot înscrie până în data de 6 septembrie în competiția de proiecte foto-video TOUCH, desfășurată în cadrul celei  de-a patra ediții a InnerSound New Arts Festival. Cel mai bun proiect va primi premiul onorific „Teodora Maftei”.
     InnerSound New Arts Festival dă startul înscrierilor în competiţia de proiecte fotografice din cadrul celei de-a patra ediții a festivalului. Competiției de fotografie, aflată la cea de-a treia ediție, i se alătură în mod natural și componenta video. De anul acesta, artiștii vizuali care doresc să își vadă lucrările expuse în cadrul festivalului InnerSound, pot înscrie proiecte foto, video sau mixte până la data de 6 septembrie 2016. Fiecare  proiect fotografic trebuie să conţină între 4 şi 7 fotografii, iar pentru proiectele mixte limita este de maximum 5 fotografii print și un video. Mai multe detalii puteți găsi pe website-ul InnerSound.
     Lucrările înscrise până la data de 6 septembrie vor fi analizate de juriul celei de-a patra ediții InnerSound, format din Cosmin Bumbuț, deținătorul unor burse de cercetare și premii importante precum 2015 Arochitecture Photographer of the Year, Sony World Photography, Șerban Mestecăneanu, fotograf independent cu o preocupare deosebită  spre zona muzicii clasice și Nicu Ilfoveanu, artist vizual, cadru didactic la Departamentul de fotografie și imagine dinamică din cadrul Universității de Arte din Bucuresti. Proiectele câștigătoare vor fi prezentate în cadrul unei expoziții la The Ark pe toată perioada festivalului (28 septembrie – 1 octombrie 2016), inclusă în circuitul Noaptea Albă a Galeriilor.
     În memoria unei bune prietene a festivalului, jurnalista Teodora Maftei dispărută în incendiul de la Colectiv, premiul pentru cel mai bun proiect îi va purta numele.
     Detalii: Facebook // www.innersound.ro
(26.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: competitie foto-video, cosmin bumbut, innersound new arts festival 2016, nicu ilfoveanu, serban mestecaneanu

Opinii: