REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎncepe ediția a 5-a a Festivalului Super


     Între 25 și 28 mai 2017, are loc cea de-a 5-a ediție Super, festivalul internațional de filme făcute de adolescenți, care aduce bucureștenilor proiecții, expoziții de artă, petreceri și concerte în Club Control.
     Vernisajul Expoziției de artă „Shame”, făcută de adolescenți la Rezidența Scena9 are loc joi, pe 25 mai. Scurtmetrajele incluse în competiția internațională și cea națională, pot fi văzute vineri, 25 mai, și sâmbătă, 27 mai, la Cinema Elvira Popescu. SUPER LGBTQ și Festival Friends sunt programele care rulează duminică, 28 mai, înaintea și după Gala de închidere a festivalului, la aceeași sală a Institutului Francez din București.
     În plus, anul acesta, Super inițiază Super Pitch, un proiect prin care va finanța câteva viitoare producții. La Super Pitch, adolescenții își pot prezenta ideile de film, înscrierile fiind deschise până pe 20 mai.   
     Anul acesta, înaintea festivalului, Super a ajuns în 12 orașe din țară, în care au avut loc 2 ateliere și 11 retrospective. În București au avut loc proiecții, un atelier de film și unul de fotografie.
     Detalii: Super
(22.05.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinema elvira popescu, scurtmetraje, super 2017, super festival de filme facute de adolescenti, super teen film festival

Opinii: