REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎncepe ediția 12.1 a Festivalului de Film și Istorii Râșnov


     Astăzi 17 iulie 2020 debutează la Râșnov ediția 12.1 a Festivalului de Film și Istorii (17 – 26 iulie 2020). Programul final cuprinde 18 filme, 9 concerte și 17 invitați speciali cu care publicul larg va putea intra în dialog. Luiza Zan, Vlad Ivanov, Teodora Enache, Nicolae Mărgineanu, Ștefan Velniciuc, Vlad Rădescu, Constantin Codrescu și nu numai, vor fi printre invitații Irinei Margareta Nistor.
     Un cocktail cultural à la FFIR, cu acces gratuit, dar locurile sunt limitate pentru siguranță (maxim 250 de persoane) în Piața Unirii. Publicul este asteptat în cele 10 zile să consume cultură în mod responsabil.
     Tema principală a Festivalului de Film și Istorii Râșnov de anul acesta va fi Război și Pace, iar evenimentul este programat în două etape: 17 - 26 iulie şi 21 - 30 august. Festivalul de Film și Istorii Râșnov este un eveniment certificat Europe for Festivals, Festivals for Europe și Eveniment Responsabil, organizat de Primăria Râșnov, Asociația Mioritics și Asociația Râșnov Society. 
Detalii și program: FFIR
(17.07.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalul de film si istorii rasnov 2020, irina margareta nistor, nicolae mărgineanu, vlad ivanov retrospectiva

Opinii: