REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



”IMACULAT”, în deschiderea ESTE FILM Festival 2022


     A 6-a ediție ESTE FILM Festival va fi deschisă de un film românesc, IMACULAT, în avanpremieră la Sibiu. Proiecția va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în prezența regizoarei Monica Stan și a actriței Ana Dumitrașcu.
     IMACULAT, debutul în lungmetraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark, a fost premiat de trei ori la Festivalul Internațional de Film de la Veneția: Premiul pentru debut Luigi De Laurentiis, Authors under 40 Award pentru cel mai bun scenariu şi Premiul pentru regie al secțiunii Giornate degli Autori.
     “Povestea este inspirată dintr-o experiență personală prin care am trecut într-un moment în care nici nu mă gândeam că voi face film. De fapt, nu știam nici măcar ce voi face cu viața mea, eram complet confuză, dar știam că tocmai trăisem o experiență extraordinară. Învățasem ceva care mă schimbase pentru totdeauna și care nu putea fi ținut doar pentru mine. "Imaculat" este o poveste despre seducție, dar nu doar într-un sens convențional. E seducția propriei imagini și a oglindirii tale în ochii celuilalt.” Monica Stan, regizor.
     Biletele pot fi achiziționate online prin Eventbook, precum și în spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet unic este de 20 lei.
(11.05.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ana dumitrascu actrita, este film festival 2022, imaculat film, monica stan

Opinii: