REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



HBO MAX anunță echipa din Europa, Orientul Mijlociu și Africa


     Christina Sulebakk, actualul director general HBO Europe, va prelua conducerea operațiunilor HBO Max pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Din 2021, Christina va gestiona acțiunile de upgrade a serviciilor de streaming HBO din piețele existente (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal și HBO GO în Europa de Est si Centrală) la serviciul HBO Max, fiind responsabilă și pentru lansarea serviciului HBO Max în mai multe teritorii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În acest rol, ea îi raportează lui Johannes Larcher, directorul HBO Max International. Christina Sulebakk a deținut funcții cheie de conducere în cadrul HBO Europe și a avut un rol esențial în lansările HBO Nordic, HBO España și HBO Portugal, precum și în dezvoltarea strategiei pentru HBO Max LatAm (America Latină). 
     Serviciile de streaming HBO din Europa vor trece prin etapa de upgrade la HBO Max în a doua parte a acestui an. Până atunci, HBO Europe continuă să ofere conținut unic abonaților existenți și viitori prin serviciile deja disponibile.
     Membrii echipei care va conduce HBO Max EMEA, anunțati de Christina Sulebakk, sunt lideri cu experiență în segmentul direct-to-consumer în Europa:  Line Mykland va conduce departamentul Content Experience, responsabil pentru dezvoltarea și implementarea viziunii și a strategiei editoriale pentru platforma HBO Max în EMEA ce pune accentul pe preferințele publicului local și ale bazei de clienți, Roberto Soto va conduce departamentul Growth Marketing, Brett Horowitz va conduce departamentul Data, Insights & Planning și echipele de Finance & Strategy și Data & Insights, Tobias Andersson conduce departamentul Legal Regional EMEA, Andreas Ferdinand se va ocupa de Product Development, Mark Spivey va fi Talent Lead și va dezvolta o strategie care sprijină prioritățile generale HBO Max și conturează cultura în EMEA.
     HBO Max® este platforma direct-to-consumer WarnerMedia, oferind ce e mai bun în divertismentul de calitate. HBO Max include cea mai bună rețea de storytelling pentru toate tipurile de public produse de branduri iconice ca HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma de streaming s-a lansat inițial în Statele Unite în mai 2020. Anul acesta se va extinde în America Latină, iar serviciile de streaming HBO din Europa (Țările Nordice, Spania, Europa Centrală, Țările Baltice și Portugalia) vor trece prin procesul de upgrade la HBO Max.
(20.01.2021)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: christina sulebakk, hbo max, streaming hbo

Opinii: