REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFilmul ‘’Experimentul Pitesti’’ este in turneu în America de Sud


     Premiera internațională a lung-metrajului Experimentul Pitești va avea loc pe 16 noiembrie la Festivalul de Film Internațional din Bogota, Columbia
Experimentul Pitești este selecționat la ”Bogocine”,  cel mai mare festival de film din America Latină. Acesta este primul film românesc de lung-metraj care a fost selecționat în competiția festivalului.
Festivalul se află anul acesta la a 40-a ediție și pentru categoria film de lung-metraj a selecționat doar 10 filme din întreaga lume.
     În noiembrie anul acesta, filmul este de asemenea selecționat la Festivalul de Film European de la Lima (Peru), la Festivalul de Film European din Calgary (Canada), Festivalul international de film de la Manizales și la alte festivaluri. Regizoarea Victoria Baltag este invitată să țină o serie de cursuri master-class legate de tema cinematografiei independente în universitățile din Columbia și Peru.


Galerie Foto

Cuvinte cheie: experimentul pitesti film 2022, victoria baltag

Opinii: