REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFiesta del Cine #2, petrecerea unde scurtmetrajele au fost ”pe val”


      Fiesta del Cine este un maraton de filme scurte românești, care are loc în fiecare vară pe plaja Shut Up, Beach din Mamaia, Constanța. Evenimentul propune o altfel de interacțiune cu filmul, sub forma unui beach party, cu muzică live și filme. Fiesta del cine Ediția #2 a avut loc pe 18 august, iar programul a început cu trupa Mihail. Au urmat două calupuri de scurtmetraje, atent selecționate de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc & ShortsUP. Anul acesta, Victor Țăpeanu, actor și membru fondator al Cuibul Artiștilor, a prezentat momentele-cheie ale serii și a moderat sesiunea de Q&A cu cineaștii invitați.
     Fiesta del Cine a dus experiența cinematografică la un nou nivel în ediția #2! Întreaga seară, publicul a avut șansa să descopere lumea fascinantă a filmelor 360° în corner-ul VR instalat pe plajă, organizat în parteneriat cu Samsung România și CINETic. Seara a continuat cu o petrecere ce a ținut până în zori, acompaniată de muzica celor de la GOLAN. Prin organizarea evenimentului Fiesta del Cine, ADFR își propune, printe altele, să promoveze și să dezvolte industria filmului românesc într-un puternic producător de film global.
     Evenimentul este organizat de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc, cu participarea ShortsUP, Shut Up, Beach, Primăria Constanța și Kaufland România.
 
(27.08.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: asociatia pentru dezvoltarea filmului romanesc, fiesta del cine 2018, scurtmetraje românesti la dublin

Opinii: