REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Festivalul de Film Românesc de la Londra, ediţia a 11-a


Festivalul de Film Românesc de la Londra (FFR, 13-16 noiembrie) prezintă în fiecare an, la un cinematograf londonez de top, Curzon Soho, o selecţie a celor mai incitante filme româneşti.


     Festivalul de Film Românesc este unul dintre evenimentele culturale majore ale comunităţii româneşti din Marea Britanie. În ultimii zece ani, s-a desfăşurat exclusiv la Londra. În 2014, organizatorii îşi propun să facă proiecţii şi la Edinburgh, Liverpool şi Brighton. Pentru acest program suplimentar, a lansat o campanie de crowfunding şi solicită donaţii la indiegogo.com
Festivalul a fost întotdeauna un mijloc important de a transmite un mesaj pozitiv despre România. Considerat un prilej de celebrare a culturii române, FFR este o iniţiativă non-profit, sprijintă din punct de vedere financiar de granturi şi sponsorizări primite de la prieteni şi susţinători. FFR este organizat de Profusion International Creative Consultancy, în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din România şi Cinematografele Curzon din Londra.

Detalii: www.rofilmfest.com / facebook
 



Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalul de film romanesc londra

Opinii: