REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFCSB a vizionat în avanpremieră „Ghinionistul”


     FCSB a vizionat seara trecută în avanpremieră absolută comedia Ghinionistul, alături de regizorul Iura Luncaşu și actorii Vlad Logigan, Dorian Popa, Levent Sali, Augustin Viziru şi Codin Maticiuc, la Cinema City VIP ParkLake.
     Hotărâţi să alunge ghinionul, fotbaliştii s-au relaxat cu cină şi film, în cele mai confortabile fotolii de cinema (lazy-boys), din VIP ParkLake, declarându-se amuzaţi de faptul că proiecţia a avut loc chiar în sala 13.
     „Chiar ne-a plăcut filmul. Am râs foarte mult şi ne-am bucurat să vedem că şi personajele din film ţin cu Steaua,” a declarat Constantin Budescu, unul dintre jucătorii FCSB, în urma vizionării.
     Ghinionistul aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, filmul oferă partituri savuroase şi pentru Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.
     Ghinionistul este o comedie românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este împiedicat de tot felul de obstacole.
     Distribuit de Vertical Entertainment, filmul va aveapremiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie. 
     Detalii: Facebook
(03.11.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: fcsb, fotbal, gheorghe visu, ghinionistul film, iura luncasu

Opinii: