REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmExpoziție de fotografie „România sălbatică” la Wieliczka


     Datorită succesului pe care l-a înregistrat la Cracovia în perioada 23 iunie - 27 septembrie, ICR Varșovia itinerează expoziția „România sălbatică” și în orașul Wieliczka. 
Aceasta poate fi admirată până în data de 3 decembrie în zona „Trakt Solny” din orașul Wieliczka.  
     Institutul Cultural Român de la Varșovia, în colaborare cu Societatea Polono-Română din Cracovia, itinerează expoziția de fotografie „România Sălbatică” semnată de Dan Dinu.
Fotografiile sunt surprinse în urma călătoriilor autorului prin 28 de parcuri și rezervații naturale, geo-parcuri și rezervații ale bioseferei din România și reunite în albumul România sălbatică. 
     Dan Dinu este un fotograf pasionat de natură și animale. Și-a început cariera în 1997 și a rămas fidel fotografiei de natură și călătorie. Începând cu anul 2000, a fost implicat în protejarea naturii, la început ca simplu voluntar în diferite organizații, mai apoi ca manager de proiecte de mediu, iar ulterior ca fotograf pentru diferite organizații din România. Alături de cameramanul Cosmin Dumitrache, Dan Dinu este autorul celui mai amplu documentar despre natura României, România sălbatică.
Detalii: icr.ro
(5.11.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dan dinu, institutul cultural roman varsovia, romania salbatica documentar

Opinii: