REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmExpoziția ”Frame”, a artiștilor Arantxa Etcheverria și Carlos Caballero, la Galeria Sector 1


     Programul curatorial Galeria Sector 1 al anului 2020 cuprinde expoziția Frame, a artiștilor Arantxa Etcheverria (Comoara, La Gomera) și Carlos Caballero (Cuba), curatoriată de Domenico De Chirico (Italia). Vernisajul se va desfășura în prezența artistei Arantxa Etcheverria, artistul Carlos Caballero și curatorul Domenico De Chirico nefiind prezenți din motive cauzate de criza pandemică.Evenimentul va avea loc în data de 22 octombrie 2020, de la ora 17:00, până la ora 22:00, la Galeria Sector 1, în Strada Băiculești nr. 29, în cadrul Combinatului Fondului Plastic. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 22 octombrie – 05 decembrie 2020.
     Proiectul Frame face parte din programul de susținere a galeriilor de artă din București inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte. Expoziția este susținută de The Institute.
Detalii: facebook
(15.10.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: arantxa etcheverria porumboiu, expo frame, galeria sector 1

Opinii: