REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmEmanuel Pârvu a început filmările la ”Partea nu prea fericită a lucrurilor”


Regizorul a început filmările la debutul său în lungmetraj, cu titlul de lucru Partea nu prea fericită a lucrurilor. Echipa este acum, în luna martie, la Câmpulung Muscel și Cetățeni, județul Argeș. 
     Scenariul, scris de Emanuel Pârvu, spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv de o săptămână, care știe că trebuie să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetița pe care au avut-o timp de opt ani în asistență maternală. Ca să o păstreze acasă și să poată depune el dosarul pentru asistență maternală, Doru trebuie să facă rost de bani. Însă într-o localitate izolată, unde doar mersul la tăiat de lemne și vânzarea vacilor pot aduce bani legal, el este forțat sa accepte, după ce a încercat tot ce este omenește posibil, să participe la o acțiune de braconaj, alături de Anisim, Oleg și Patya.
     Doru, personajul principal, este interpretat de actorul Șerban Pavlu, căruia i se alătură actorii Florin Zamfirescu, Adrian Titieni, Dan Aștilean, Radu Gabriel, Rodica Negrea, Ion Sapdaru, Mihai Dinvale, Vlad Corbeanu, Lucian Ghimiși, Costel Cașcaval, Radu Zetu, Alexandru Mavrodineanu, Ana Radu. Imaginea este semnată de Silviu Stavilă, director de fotografie cu care Emanuel Pârvu a mai lucrat la scurtmetrajul 2
     Partea nu prea fericită a lucrurilor este un film 100% independent, produs de Miruna Berescu, prin FAMart Productions, și co-produs de Dan Chișu, prin DaKINO Productions, și de Ceramus Film.
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian titieni, emanuel parvu, famart productions, florin zamfirescu, partea nu prea fericita a lucrurilor film, serban pavlu

Opinii: