REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDocumentarul „Love Lines” participă la programul Ex Oriente


     În perioada 9-15 martie 2019, regizoarea Isabela von Tent și producătoarea Irina Malcea vor participa la cea de-a treia etapă a programului Ex Oriente de la Praga cu proiectul Love Lines, povestea neobişnuită, dar fascinantă de iubire dintre Alice, o tânără devenită femeie mult prea devreme, şi Dorian, un bărbat care şi-a trăit tinereţea cu mult timp în urmă.
     Cea de a treia etapă a programului Ex Oriente, intitulată: Piaţă, iată-mă!, va avea loc în cadrul East Doc Platform şi a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Drepturile Omului One World, Praga, 2019.
     Organizat de către Institutul pentru Film Documentar în cadrul East Doc Platform, Ex Oriente este unul dintre cele mai prestigioase programe concentrate pe producția de film documentar, în care participanții beneficiază de sprijinul unora dintre cei mai buni experți din domeniu, având posibilitatea de a-și dezvolta proiectul pornind de la subiect, narațiune, imagine și până la strategia financiară și de distribuție. Sesiunile de formare sunt finalizate cu o competiție în cadrul East European Film Forum, la care sunt prezenți producători și distribuitori independenţi de top din Europa și America de Nord.
     Prezenţa regizoarei Isabela von Tent și a producătoarei Irina Malcea la sesiunea Ex Oriente de la Praga cu proiectul Love Lines este sprijintă de către Institutul Cultural Român de la Praga.
     Detalii: Institutul Cultural Român
(08.03.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: documentare romanesti, ex oriente, irina malacea, isabela tent, love lines film

Opinii: