REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDocuart Fest a deschis înscrierile pentru ediția a 6-a


     București Docuart Fest a dat pe 5 aprilie startul înscrierilor pentru regizorii care vor să participe la ediția din 2017 a singurului festival de film documentar exclusiv românesc.
     Cea de-a 6-a ediție a festivalului urmează să se desfășoare între 26 septembrie și 1 octombrie 2017 și are trei secțiuni competiționale: principală, studențească și una pentru documentarul de televiziune. Înscrierile se fac completând formularul online, iar regulamentul de înscriere și mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial. Înscrierile se fac în perioada 5 aprilie - 2 iulie 2017.
     „De ce Docuart? Pentru că atmosfera de la festival e intimă și frumoasă, fun și elegantă. Selecția merită deplin văzută și, apoi, Caravana e un bonus. Prin ea i se dă șansa filmului documentar românesc să se plimbe și prin țară. Asta este minunat!” spune Ioana Grigore, câștigătoare a premiului pentru cel mai bun montaj, secțiunea film studențesc, ediția 2016.
     Conceptul Docuart a apărut în 2010, iar de atunci a crescut o comunitate în jurul proiectelor derivate. Asociația se implică activ în sfera culturală prin evenimente precum festivalul de film documentar românesc - București Docuart Fest, Cluj Docuart Fest, Caravana Docuart, Proiecțiile Docuart (la Cluj și București), festivalul de film de(spre) artă, Bucharest Art Film Festival.
     Detalii: www.docuart.ro
(10.04.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bucharest docuart fest 2017, documentare romanesti, festival de film documentar romanesc, ioana grigore

Opinii: