REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



„Departe de tine” intră în cinematografe pe 31 martie


     Co-producția româno-americană Departe de tine / Far from here (regia James Pillion) se va lansa în cinematografele din România pe 31 martie.
     Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) și a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plină dezvoltare?
Din distribuția filmului mai fac parte: Maia Morgenstern, Gelu Nițu și Vasile Flutur, actor român stabilit la New York.
     James Pillion este regizor, producător și fondatorul Gyroscope Productions, o casă de producție de film cu sediul în Los Angeles. Născut și crescut în Australia, James are un masterat în film în cadrul prestigioasei New York Film Academy. El a produs și regizat mai multe scurt metraje și videoclipuri muzicale pentru artiști consacrați sau în devenire, Departe de tine fiind debutul său în lungmetraj.
     Filmul este o co-producție Indie production (România) și Lunatic Films (Los Angeles, California). În România, va fi lansat pe 31 martie de către Movie Production Entertainment.
     Detalii: Facebook 
(29.03.2017)

Cuvinte cheie: andi vasluianu, coproductie romania sua, departe de tine film, james pillion, maria dinulescu

Opinii: