REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film”Deasupra tuturor”, scurtmetraj de Iacob Paștina și Victor Cioabă


     Cei doi cineaști își construiesc acum o filmografie. Iacob Paștina (Triplă fractură de mandibulă) e absolvent al Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” și student la Film and Television - University of the Arts Londra. Victor Cioabă este absolvent al Colegiului German ”Goethe” și candidat la Regie de film UNATC.
În vacanța  de vară, au scris și regizat împreună scurtmetrajul Deasupra tuturor. Filmările au durat două zile, iar o lună și jumătate a fost postproducția.
Povestea îl are în prim-plan pe Stelică (Dan Ivănesei), un bătrân bodyguard pasionat de astronomie. Acțiunea se petrece într-o zi din viața eroului. În alte roluri sunt actrița Mirela Cioabă și Lucian Știrbu.
Director de fotografie este Vlad Cristian Pau (Tibi), student în anul II la Imagine de Film UNATC. De sunet sunt răspunzători Alexandru Pintică și Radu Scorțescu, studenți în anul II la Multimedia UNATC. Alexandru Pintică semnează și montajul filmului. Muzica este compusă de Iacob Paștina.
Scurtmetrajul Deasupra tuturor este produs de Castel Film Studio în 2015.
Detalii:facebook
(7.09.2015)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dan aivanesei, deasupra tuturor film, iacob pastina, mirela cioaba, unatc, victor cioaba, vlad cristian pau

Opinii: