REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDacia 1300 din „Două lozuri”, expusă în mall


     În cadrul campaniei de promovare a filmului Două lozuri (regia Paul Negoescu), susținută de AFI Palace Cotroceni și Cinema City, autoturismul  Dacia 1300  care „a jucat alături de Bucur, Papadopol și Boguţă” va fi expus la intrarea FAR din AFI Palace Cotroceni.
     Cei care vor să cunoască echipa, să primească autografe și să facă poze cu actorii și Dacia 1300 din film sunt așteptați marți, 4 octombrie, începând cu 19.30 la AFI Palace Cotroceni, intrarea FAR, lângă Dacia 1300 neagră și lucioasă!
     „Dinel, Sile și Pompiliu, cei trei protagoniști ai filmului, ajung în situația disperată de a juca la Loto să facă rost de bani, iar lucrurile, așa cum vă așteptați, iau o turnură foarte amuzantă, care implică și această Dacie 1300. Ne dorim să atragem public din diferite categorii de vârstă în cinematografe, ne dorim ca spectatorii să râdă, să se bucure şi să plece cu o stare de bine din sala de cinema,” spune Dragoș Bucur, unul dintre actorii care joacă în Două Lozuri.
     Detalii: www.doualozuri.ro
 

     Despre concursul Dacia 1300, Dragoș Bucur a povestit și în interviul oferit AaRC cu ocazia lansării comediei Două lozuri.
 

Imagine: Valeriu Ciubotaru
(30.09.2016)

Cuvinte cheie: alexandru papadopol, dacia 1300 vintage, dorian boguta, doua lozuri film, dragos bucur

Opinii: