REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



CTRL+N: Primeşte şi dă mai departe!


     Asociaţia Culturală Control N este un proiect care s-a “copt” din experienţa celor trei iniţiatoare: Oana Răsuceanu, Iulia Rugină şi Ana Agopian. Pasionate de film, prezente în diferite locuri unde se întâmplă ceva legat de cinema, cele trei tinere cineaste au o legătură sudată în timp, care a început pe când erau colege la UNATC. Au colaborat la scurtmetrajele de facultate, au lucrat împreună pentru diverse evenimente şi proiecte cinematografice. Energia lor pozitivă este împrăştiată către prieteni şi cunoscuţi, sunt mereu prezente în comunitate.
     Când au căpătat suficientă experienţă, s-au gândit că trebuie să dea mai departe ceea ce ştiu, aşa că au înfiinţat Control N, o asociaţie care emană idei şi le pune în practică. Împreună scriu scenarii de film, pe care le regizează Iulia, dar sunt toate pe platoul de filmare. Deschiderea către oameni şi proiecte noi le-a adus colaborarea cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol de la Actoriede film.ro. Love Building este un succes de critică şi box office. La ultima sesiune de finanţare CNC, proiectele lor Breaking News şi Love Building 2 sunt pe lista câştigătorilor.
     Ana, Oana şi Iulia sunt personalităţi diferite şi pregnante, dar pasiunea şi talentul le-au adus laolaltă, iar modestia şi energia menţin mişcarea ideilor. 

Imagine: Iulia Voicu
 
(16.04.2014)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, ana agopian, control n, iulia rugina, oana rasuceanu

Opinii: