REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCristian Mungiu produce „Hackerville” pentru HBO Europa și TNT Serie


     Cristian Mungiu va produce pentru HBO o coproducție româno-germană – Hackerville, un thriller despre infracțiuni comise online, în șase episoade.
     Seria este creată de Ralph Martin și Joerg Winger de la UFA Fiction. Investigând atacul cibernetic asupra unei bănci din Germania, autoritățile ajung să descopere o rețea din România. O polițistă germană de origine română este trimisă în țară, unde trebuie să facă echipă cu un detectiv local circumspect și un hacker genial, pe numele lui de cod – Dark Mole. Ajunsă acolo, ea trebuie să se confrunte și cu secrete inconfortabile din trecutul familiei.
     TNT Serie este partenerul german al HBO Europa în această coproducție, a cărei premieră ar trebui să aibă loc în toamna acestui an. Cristian Mungiu și Tudor Reu sunt producători pentru Mobra Films, iar Alina David și Silvia Popescu – din partea HBO Europa. Igor Cobileanski va regiza seria împreună cu Anca Miruna Lăzărescu. Din echipa de scenariști fac parte Laurențiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin și Steve Bailie.
     Detalii: The Hollywood Reporter
(19.02.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anca miruna lazarescu, cristian mungiu, hackerville serial, hbo europa, igor cobileanski, tnt serie

Opinii: