REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Conferință de presă GreenTech Film Festival 2019


     Cea de-a treia ediție a GreenTech Film Festival a început luni, 11 noiembrie, în București. Timp de șapte zile, publicul bucureștean este așteptat la o serie de proiecții de filme, dezbateri, ateliere sau expoziții, care promovează un stil de viață sănătos și grijă față de mediu, tehnologii verzi și industrii sustenabile. După această săptămână în capitală, o retrospectivă GreenTech Film Festival va avea loc vineri, 22 noiembrie, la Cluj. GreenTech Film Festival are un scop educativ și este o platformă de promovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sustenabil; mai multe despre obiectivele și activitatea organizatorilor ne-a povestit Nicoleta Talpeș, fondator al festivalului.

     Festivalul este conceput de agenția Media Image Factory, specializată în proiecte cu impact social, iar partenerii ediției de anul acesta sunt țările nordice (Suedia, Finlanda și Norvegia). Conferința de presă a avut loc săptămâna trecută, miercuri, pe 6 noiembrie, la Ambasada Suediei, unde au luat cuvântul reprezentanții partenerilor GreenTech Film Festival. Din partea țărilor partenere, au vorbit Excelența Sa Therese Hydén (Ambasador al Suediei la București), Excelența Sa Marjut Akola (Ambasador al Finlandei la București) și Grete Kristine Ødegaard (Counsellor – EEA and Norway Grants); acestea au vorbit despre pericolul schimbărilor climatice și și-au exprimat sprijinul pentru tehnologii și practici de dezvoltare sustenabilă în relație cu mediul.
Imagine: Elena Bădic-Mircea
Montaj: Radu Georgescu
(12.11.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ambasador finlanda marjut akola, ambasador suedia therese hyden, conferinta de presa, greentech film festival 2019, grete kristine odegaard, nicoleta talpes

Opinii: