REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmComedie românească la Festivalul Film4Fun de la Sinaia


     Cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Film4Fun (4-6 august) se desfășoară la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva şi Muzeul Sinaia – Castelul Ştirbei.
     Sloganul festivalului de comedie românească este “ Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne luăm o scurtă vacanţă şi să ne amuzăm un pic!”. Pe lângă proiecții cu lungmetraje și scurtmetraje, unele producții de pre-debut ale tinerilor cineaşti, programul include workshopuri de fotografie şi actorie, concurs de cultură cinematografică, expoziţii de fotografie şi divertisment în parcul ”Dimitrie Ghica”. Premiul pentru scurtmetraj este stabilit de către spectatori.
     Trofeul Film 4 Fun 2017 îi va fi înmânat actriţei Coca Bloos de către Laura Georgescu Baron, directoarea festivalului. Nae Caranfil va fi prezent la proiecția cu 6,9 pe Scara Richter. O altă proiecție așteptată este cea a peliculei Două lozuri, regizată de Paul Negoescu și produsă de Actoridefilm.ro. Printre invitaţii acestei ediţii se numără Gheorghe Visu, premiat cu Trofeul Film4Fun în 2016, Emilia Dobrin, Radu Gabriel, Irina Margareta Nistor, Magda Catone, Alexandru Papadopol.
     Un moment special al acestei ediții este Omagiul Gheorghe Dinică, fiind programată vizionarea peliculei Patul conjugal, regizată de Mircea Daneliuc, în care actorul joacă alături de Coca Bloos și Lia Bugnar.
     Festivalul Film 4 Fun este organizat de Fundaţia Cine Remember, în parteneriat cu Primăria oraşului Sinaia şi cu sprijinul Ministerului Culturii și al Uniunii Cineaștilor din România. Intrarea este liberă.
Detalii: facebook

 
 

(26.07.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: coca bloos, festivalul film4fun sinaia 2017, filme romanesti, gheorghe dinica

Opinii: