REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmComedia „Oh, Ramona!”, în cinematografe din 14 februarie


     Comedia Oh, Ramona! este adaptarea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, în regia Cristinei Jacob. Filmul va fi lansat în cinematografele din toată țara în 14 februarie.
     „Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine și la rău – după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim”, declară Cristina Jacob.
     Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.
     Andrei Ciobanu a colaborat cu Alex Coteț și Cristina Jacob la scenariul pentru adaptarea romanului „Suge-o, Ramona!”.
     Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.
     Detalii: Oh, Ramona! FB
(06.02.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andrei ciobanu, bogdan iancu, cristina iacob, oh ramona film, suge-o ramona

Opinii: