REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Close-up Claude Chabrol” | InspiraTIFF cu Anamaria Marinca


     Prolific și inventiv, iubit de critică, dar și de public, Claude Chabrol este unul dintre maeștrii suspansului în cinema și, cu siguranță, unul dintre cei mai versatili regizori din Noul Val Francez. Un "Close-up Claude Chabrol" pe TIFF Unlimited invită spectatorii în lumea imprevizibilă a thrillerelor sale, cu Isabelle Huppert în două roluri remarcabile - La Cérémonie (1995) și Merci pour le chocolat (2000). Filmele sunt disponibile pentru abonați, începând din acest weekend, alături de un alt titlu nou, mexicanul The Thin Yellow Line / La delgada línea amarilla (r. Celso R. García, 2015).
     InspiraTIFF, noul proiect conceput de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania, a are de data aceasta ca invitată pe Anamaria Marinca. Stabilită la Londra, actrița are o carieră internațională solidă și joacă, de ani buni, în filme independente, blockbustere hollywoodiene și seriale TV. Printre proiectele recente se numără The Old Guard, cu Charlize Theron, și serialul Tin Star, cu Tim Roth. Cât de greu este să te menții acolo, în lumea filmului? O discuție cu Mihnea Măruță despre faimă, modestie, muncă și generozitate.
     Interviul poate fi vizionat gratuit pe unlimited.tiff.ro doar luni, 15 iunie, de la ora 20:00, de oriunde din lume. Disponibil oricând pentru abonați.
Detalii: TIFF Unlimited
(11.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anamaria marinca, claude chabrol, tiff unlimited vod

Opinii: