REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCinepub: „15 ani de realism. O seară cu Cristi Puiu”, pe 25 aprilie la Institutul Cervantes


     Prima apariție a lui Cristi Puiu în public de la selecția ultimului său film, Sieranevada, la Cannes, are loc luni, 25 aprilie, de la ora 19.30, la Institutul Cervantes.
     Pentru a câștiga o invitație la evenimentul de luni seară, „15 ani de realism. O seară cu Cristi Puiu”, vă rugăm să verificați pagina de Facebook CINEPUB și să vă înscrieți în concurs! Evenimentul este organizat de Cinepub în parteneriat cu Scena9.
     Iar până luni, Cinepub lansează online documentarul Moartea domnului Lăzărescu – un making of, regizat de Andreea Păduraru.
     Despre film, regizoarea spune: „Mă interesau mult emoțiile oamenilor care lucrau și felul in care ei interacționau, mai puțin m-au interesat tehnica și lucrurile practice legate de filmare.
     Tot pe Cinepub puteți viziona și alte două lungmetraje regizate de Cristi Puiu – Marfa și banii și Moartea domnului Lăzărescu.
     Detalii: Cinepub.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: 15 ani de realism. o seară cu cristi puiu, andreea păduraru, cinepub, institutul cervantes, moartea domnului lăzărescu - making of

Opinii: