REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCinema ARTA Cluj lansează programul online ARTA-Acasă


​     Marți 12 mai 2020, Cinema ARTA din Cluj-Napoca lansează ARTA-Acasă: un program de filme online, dedicat prietenilor cinematografului și cinefililor din toată țara.
     În această perioadă dificilă pentru toată lumea, echipa de la Cinema ARTA din Cluj-Napoca își dorește să își continue activitatea și să rămână alături de prietenii cinematografului și a iubitorilor de filme de artă. 
     Se lansează marți,12 mai, proiectului ARTA-Acasă: un program de filme online accesibil pe Eventbook. Prin intermediul acestuia, prietenii Cinematografului ARTA și cinefili din toată țara se vor putea bucura în fiecare zi de câte un film online, susținând în același timp echipa, activitatea și viitorul cinematografului.
     Programul filmelor va fi publicat săptămânal, în fiecare vineri, pe pagina de facebook Cinema ARTA și pe pagina de pe Eventbook dedicată programului ARTA-Acasă.
     Filmele pot fi vizionate pe platforma Eventbook doar în intervalul 19:00 - 24:00 în ziua difuzării filmului, pe teritoriul României. Prețul unui bilet este de 12 lei.
Detalii: Facebook
(12.05.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: arta-acasă vod, cinema arta cluj napoca

Opinii: