REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Chuck Norris vs. Communism”  la Columbia University și la CUNY


     Institutul Cultural Român din New York va organiza un dublu eveniment cultural și academic la care va participa criticul de film Irina-Margareta Nistor, în Statele Unite ale Americii, la New York, în luna aprilie a acestui an.
     Cu această ocazie, va fi prezentat documentarul Chuck Norris vs. Communism, la Columbia University (4 aprilie 2016, 18:00 PM) și Kingsborough Community College, CUNY (6 aprlie 2016, la 12.30 PM). Filmul este în limba română, cu subtitrare în engleză.
     De asemenea, Irina-Margareta Nistor va susține sesiuni de Q&A și conferințe în care va vorbi despre filmele din perioada comunistă, despre cenzură, dar și despre filmele din noul val al cinematografiei românești.
     Chuck Norris vs. Communism a fost prezentat, în ianuarie 2016, pe canalul național de televiziune american PBS și va intra anul aceasta pe Netflix.
     Detalii: Institutul Cultural Român


Galerie Foto

Cuvinte cheie: chuck norris vs communism film, columbia university, cuny, institutul cultural roman new york, irina margareta nistor

Opinii: