REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCampania „#Selfie 69” și regulile de promovare ale Facebook


     #Selfie 69 este continuarea primului lungmetraj semnat de Cristina Iacob, #Selfie, filmul urmând să fie lansat în cinematografele din România în toamna acestui an.
     Campania de promovare include și un site (www.insideyasmine.ro) ce publică periodic pagini din jurnalul lui Yasmine (Crina Semciuc), unul dintre cele trei personaje feminine principale din #Selfie 69. Jurnalul conține, până acum, experiențele erotice ale lui fetei și reflecțiile ei pe marginea lor. Producătorii au introdus site-ul în contextul regulilor de publicitate ale Facebook, care interzic conținut ce ar putea fi agresiv pentru vizitatorii sau care poate jigni prin referințele la orientarea sexuală, etnie, rasă, vârstă etc. Amintim că în urmă cu puțin timp, Facebook a refuzat să publice, pe pagina filmului, afișul oficial din motive similare. Refuzul Facebook de a publica reclama este folosit, în campania de promovare, ca o etichetă de garanție a îndrăznelii filmului.
     Detalii: Facebook // Insideyasmine.ro
(18.07.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: campanie de promovare, crina semciuc, cristina iacob, film romanesc, selfie 69 film

Opinii: