REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Călărași – un ținut la poarta raiului”, premiat la Constanța Film Festival


     Călărași – un ținut la poarta raiului, regizat de Dumitru Grosei, a obținut premiul pentru cel mai bun film documentar la Constanța International Film Festival, desfășurat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC), în perioada 1-8 septembrie 2018.
     Călărași – un ținut la poarta raiului a mai câștigat premiul pentru cel mai bun film pe tema „Etnoecologie (natură și oameni indigeni)” la Festivalului Internațional de Film Ecologic TO SAVE AND PRESERVE din Rusia și marele premiul pentru cel mai bun film etnografic la Festivalul de Film Etnografic din Zlatna.
     Documentarul a fost selectat la Independent Producers Indie Film Festival, care se află la a XIII-a ediție și va avea loc în București, în perioada 17 - 22 septembrie 2018.
     Filmul este produs de SYMBOL MEDIA (Moldova), co-produs de ALTERNATIVE CINEMA (Moldova) și HI-FI PRODUCTION (România), cu sprijinul Consiliului Raional Călărași.
(19.09.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: calarasi un tinut la poarta raiului, contanta film festival 2018, dumitru grosei

Opinii: